TeamViewer voor support op afstand Support op afstand

© WebMeesters
Site Bouw xDSL VoIP Advies Diensten Servers Bestellen Hosting CMS E-Mail Offerte Waarom? Support Contact Domeinnamen

Diensten


Domeinnaamregistratie

Oké, u heeft een bedrijf of een produkt en het heeft ook een naam. Het beste is, om die naam op het internet in ieder geval te reserveren, zodat áls u later besluit om die naam online te gaan benutten, hij niet al door iemand anders gereserveerd of ´gekaapt´ is.

Wij kunnen u bij deze belangrijke beslissing helpen, door mét u te kijken op welk moment, en onder welke TLD´s (het stukje achter de laatste punt, bijvoorbeeld .com, .nl of .eu) u het beste uw naam kunt vastleggen.

Hosting

De volgende stap is natuurlijk een web-site. Wij hosten al sinds ruim 10 jaar sites tegen redelijke tarieven, zonder daarbij afbreuk te doen aan de service en de betrouwbaarheid.

We maken gebruik van een datacentrum met diverse directe verbindingen met de Amsterdam Internet Exchange (dat is het centrale doorvoercentrum voor alle internetverbindingen in Nederland).

De servers zijn zó opgezet, dat het mogelijk is de site voor úw situatie optimaal op te zetten. U heeft hierbij ook volledig de mogelijkheid tot het gebruik van PHP en CGI, indien u dat wenst.

Site-bouw

Zo´n website moet natuurlijk ook gebouwd worden. U kunt dat zelf doen, al dan niet met een gereedschap als Microsoft Frontpage, maar dit heeft als nadeel dat u zich tóch zult moeten verdiepen in HTML, en erger nog, de code die dit soort tools opleveren is ronduit van bedenkelijke kwaliteit. Vaak is zo´n site dan ook alleen met Internet Exploder 6.0 redelijk te bekijken en op zijn minst 10 keer zo traag als eigenlijk zou moeten.

Wij kunnen uw site zó voor u opzetten dat de code efficient is geschreven én volledig voldoet aan de normen die de W3C (de wereldwijde organisatie die webstandaarden als HTML vaststelt) stelt. Dit is, zeker in combinatie met een CMS (zie hieronder) een unicum.

Content Management systemen (CMS)

Als u de inhoud van uw site graag zelf wilt onderhouden, maar zich niet wilt vermoeien met de moeilijke beslissingen over de vorm, hebben wij voor u een zgn. Content Management Systeem voor u in de aanbieding in de vorm van HEX40.

Dit CMS biedt u als eigenaar de mogelijkheid de inhoud van uw site zélf te onderhouden, en wij -of iemand anders- zal voor u dan de lay-out opzetten. Als u overigens goede ervaringen of uitgesproken voorkeuren voor een ander CMS heeft, is dit vaak ook in te zetten. Ook bieden we de mogelijkheid extra componenten als weblogs, fotoboeken en gastenboeken aan uw site toe te voegen middels standaard modules.

E-Mail

Presentatie op het web is één ding, communiceren via het Internet levert zo mogelijk nog veel meer op.

Dit heeft echter wel consequenties voor u en uw organisatie, waarvan u zich misschien niet bewust bent. WebMeesters spreekt deze met u door, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Voice over IP (VoIP)

VoIP is op dit moment een buzz-word in Internet-land. Maar weet u ook wat u er werkelijk mee kunt? Is een VoIP verbinding voor uw bedrijf interessant? Ook hier weet WebMeesters de weg.

Daarnaast heeft WebMeesters expertise op het gebied van telefooncentrales, waarmee u -ook als kleiner bedrijf- een professionele dienstverlening aan uw klanten kunt bieden met behulp van call-routing en voice-response.

xDSL-verbindingen

Als u meer doet, dan af en toe een e-mail sturen, en uw bedrijf heeft belang bij een goede, degelijke internetverbinding, is een professionele xDSL verbinding wellicht de beste oplossing.

Om een goede keuze te kunnen maken uit de -meer dan honderd- DSL-verbindingen die momenteel worden aangeboden, helpt WebMeesters u die verbinding te kiezen die het best bij uw behoeften en budget past.

Hierbij houden wij ook rekening met zaken als VoIP en VPN.

Persoonlijk advies

Daarvoor kunnen wij putten uit bijna 25 jaar ervaring met zowel Windows®, Novell®, AS/400® (i-Series®) alsmede UNIX(tm); en Linux(tm)-systemen.

Server-installatie en -onderhoud

Of het nu om een nieuwe afdelings- web, e-mail, of bedrijfsserver gaat. WebMeesters bouwt hem op maat voor u, met een goede keuze aan open-source producten, zodat u kunt rekenen op betrouwbaarheid en stabiliteit.

Ook is het mogelijk om uw bestaande servers te laten beheren door WebMeesters, of ze te laten onderwerpen aan een uitgebreide veiligheids-checkup.

NIEUWS

1 oktober 2013:
Domeinnaam promoties
  • .info domeinen €5,00 tussen 1 oktober en 31 december 2013
  • .co domeinen €20,00 t/m 31 december 2013

CONTACT met ons op.

VoIP Advies CMS Contact Offerte Diensten Support Servers Waarom? xDSL Site Bouw E-Mail Bestellen Domeinnamen Hosting


Uw IP address : 54.198.92.22
Uw hostname : ec2-54-198-92-22.compute-1.amazonaws.com
zoek ons eens op klik hier